A Amogus akın Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar Spotify'in resmi sitesinden indirmeye çalıştım da indire basınca yükleme işlemi başlamıyor. Ne yapacağım? Windows 7 kullanıyorum.
Arkadaşlar Spotify'in resmi sitesinden indirmeye çalıştım da indire basınca yükleme işlemi başlamıyor. Ne yapacağım? Windows 7 kullanıyorum.
Çözüm Mustafa.Kaan 7 Mayıs 2025 Supported devices for Spotify - Spotify Spotify artık Windows 10'dan itibaren destekliyor.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2025 #2 Amogus akın dedi: Arkadaşlar Spotify'in resmi sitesinden indirmeye çalıştım da indire basınca yükleme işlemi başlamıyor. Ne yapacağım? Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin zaten 2020'de desteği bitti. Ondan dolayı olmuyordur. Artı 0 Eksi
Amogus akın dedi: Arkadaşlar Spotify'in resmi sitesinden indirmeye çalıştım da indire basınca yükleme işlemi başlamıyor. Ne yapacağım? Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin zaten 2020'de desteği bitti. Ondan dolayı olmuyordur.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.666 Makaleler 2 Çözümler 1.652 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 Supported devices for Spotify - Spotify Spotify artık Windows 10'dan itibaren destekliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
vixy952 Femtopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #4 Desteğini kesti diye biliyorum. Mustafa.Kaan dedi: Supported devices for Spotify - Spotify Spotify artık Windows 10'dan itibaren destekliyor. Genişletmek için tıkla... Doğum günün kutlu olsun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Desteğini kesti diye biliyorum. Mustafa.Kaan dedi: Supported devices for Spotify - Spotify Spotify artık Windows 10'dan itibaren destekliyor. Genişletmek için tıkla... Doğum günün kutlu olsun hocam.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.666 Makaleler 2 Çözümler 1.652 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #5 vixy952 dedi: doğum günün kutlu olsun hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi