Spotify, iOS için App Store Ödeme Yöntemini Yeniden Desteklemeyecek

Düşünsene aylarını harcayıp insanlar video izlesin diye uygulama yapıyorsun, o uygulamaya milyon dolarlar harcıyorsun ve sonra adamlar gidiyor adblocker falan kuruyor sana para vermemek için.

Merak etme o uğraşın parasını yıllar önce çıkarttılar. Kapitalizmi "emek var" diyerek savunmak çok saçma.

Düşünsene aylarını harcayıp insanlar video izlesin diye uygulama yapıyorsun, o uygulamaya milyon dolarlar harcıyorsun ve sonra adamlar gidiyor adblocker falan kuruyor sana para vermemek için.
Kardeş onların geldiği noktayı ben hayal edemiyorum. Neler vardır kim bilir ellerinde.

Gerçekten ölücülük seviyenize şaşırıyorum. Küçücük paralar vermemek için düştüğünüz şu durumlar hakkaten bana çok komik geliyor.
iOS her şeyiyle sınırlı bir işletim sistemi. Herbir şeyine para mı verim yani? Sen beni şaşırtıyorsun asıl.

iOS her şeyiyle sınırlı bir işletim sistemi. Herbir şeyine para mı verim yani? Sen beni şaşırtıyorsun asıl.
iOS tam olarak neyini sınırladı? iOS kullanırken yapamadığın ne oldu? Bana gerçek deneyimlerini aktarır mısın?

iOS tam olarak neyini sınırladı? iOS kullanırken yapamadığın ne oldu? Bana gerçek deneyimlerini aktarır mısın?
Emülator yükleyip oyun oynuyamadım.
Paralı bir uygulamayı bedava yükleyemedim.
Sideload ile yükledim ama 12 saat geçmeden uygulamalar siliniyor rahat edici bu.
Bunlar ücretli içeriklerle ilgili sorunlar tabii. Bu konu ile alakalı olanları yazim. Yoksa iOS'in her şeyi çok sınırlıdır. İğrenç bir işletim sistemi.

Gerçekten ölücülük seviyenize şaşırıyorum. Küçücük paralar vermemek için düştüğünüz şu durumlar hakikaten bana çok komik geliyor.

Küçük paralar dediğiniz yok müzik uygulaması yok o premium yok bu preimum derken 100TL'ye dayanıyor aylık. Bu benim iki günlük yemek param. Ki en az harcama yapan kişilerden sayılırım. O küçük gördüğünüz paralar birçok insanın okulda yediği günlük yemek parası.

iOS herkese hitap edecek bir işletim sistemi değil. İhtiyaçların eğer bu saydıklarını yapmaksa Android kullanmakta sonuna kadar özgürsün ama bu iOS'u "iğrenç"olarak nitelendirmeni gerektirmez. "iOS'un her şeyi" ile başladığın cümlelerinin olgunluktan ne kadar uzak olduğunu anladığın yaşta büyümüş olacaksın. İyi akşamlar.

İki gün boyunca 100 lira ile yemek yiyebiliyorsan tebrik ederim. Sadece lavaşla besleniyor olmalısın. Ayrıca bu işler böyledir. Bunun adına serbest piyasa denir. 100 lira günümüz için komik bir para. Küçümsemek asla değil de, 100 lirayı "aylık" dijital abonelikler için harcayamayan insan gerçekten maddi olarak zor durumdadır. O insan Apple Music almasın zaten gidip de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…