Spotify, Kalp Yerine Artı Simgesi Kullanacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Spotify artık kalp simgesi yerine artı simgesini kullanacağını duyurdu. Peki bu nerden mi çıktı? Daha önce Spotify bir blog gönderisinde “kaydetmek istediğiniz şarkıları işaretlemek için” kalp simgesine ve favori çalma listenize parçalar veya bölümler eklemek için “Çalma listesine ekle” simgesine sahip olduğunuzu söylüyor. Bundan böyle bunun yerine bir artı simgeniz olacak. Artı tuşuna bastığınızda, tek […]

Devamı: Spotify, Kalp Yerine Artı Simgesi Kullanacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hi-Fi nedir hocam?

Kayıpsız CD kalitesinde ses demektir. Bu kaliteyi şu an Türkiye'de bulunan servislerden Deezer ve Apple Music sunuyor. Türkçe'de yüksek sadakat olarak da geçer. Bunun daha yüksek çözünürlüklüsüne High Resolution yani Hi-Res Lossless denir. Hi-Fi dinlemek için bir DAC (Dijitalden analoga dönüştürücü) ve iyi bir kablolu kulaklık gerekir başlangıç esnasında. Yoksa bir sürü Hi-Fi hoparlör, kulaklık, amfiler, sistemler vs. vardır. Biraz karışık bir dünya hocam.

Son düzenleme:
Anladım gibi hocam, teşekkür ederim.

Apple Music'i 4 ay bedava kullanıyorum, Spotify'e bin basar ses kalitesi olarak sorun telefondan kaynaklı sanıyordum meğer marifer Apple Music'deymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…