Spotify kendi kendine bozuldu

İşletim sistemi
Android

SEWIHTN

Hectopat
Daha fazla  
Spotify'da sarki dinlemek icin girdigimde calma listelerim ana sayfada gozukmuyordu ve kisisel calma listelerim (en son dinlenen, onerilenler...) Yoktu. Kitapligima girip rastgele bir calma listesine girdigimde sarkilarin yarisi yok. Bununla birlikte calmaya calistigim zaman ise butun sarkilari teker teker atlayip birden duruyor, hicbirisini calmiyor. Ayrica uygulamayla alakasi yok sanirim. Baska bir telefondan hesabima giris yaptığımda ayni sorunla karsilasiyorum. Baska bir hesapta ise sorunsuz sarki caliyor.
Ne yapabilirim?

Cihazın internetle olan ilişkisinde bir problem var gibi geldi bana. Ama yine de başka bir cihazın bağlı olması ihtimalini de es geçmemek lazım. Bağlı hesapları gösteren bir ayar vardı diye hatırlıyorum, kolay gelsin.

Spotify'da sarki dinlemek icin girdigimde calma listelerim ana sayfada gozukmuyordu ve kisisel calma listelerim (en son dinlenen, onerilenler...) Yoktu. Kitapligima girip rastgele bir calma listesine girdigimde sarkilarin yarisi yok. Bununla birlikte calmaya calistigim zaman ise butun sarkilari teker teker atlayip birden duruyor, hicbirisini calmiyor. Ayrica uygulamayla alakasi yok sanirim. Baska bir telefondan hesabima giris yaptığımda ayni sorunla karsilasiyorum. Baska bir hesapta ise sorunsuz sarki caliyor.
Ne yapabilirim?
Spotify Premium APK mı kullanıyorsunuz?

Belirttigim gibi baska bir hesap oluşturdum ve ondan istedigimi calabiliyorum ama kendi hesabimda olmuyor. Assagidaki resimdeki gibi boyle bir yer aciliyor sevdigim sanatcilar bile yok ve de burada gozuken calma listelerinde sarki yok olarak gozukuyor.

Screenshot_2025-07-03-22-28-31-120_com.spotify.music.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı