Çözüldü Spotify kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyo_61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Spotify hesabımın adı böyle random bir şey gözüküyor bunu değiştiremedim adım Spotify da beyo61 olarak gözüküyor ama mesela Discord'da böyle gözüküyor.

Çözüm
Uygulama üzerinden profilinize gelip isminize basarak kullanıcı adınızı ve profil fotoğrafınızı düzenleyebilirsiniz.

Ekleme: Pardon, yazınızı tam okumadım başta. Spotify hesabınızı tekrar eşleştirmeyi dener misiniz?
Uygulama üzerinden profilinize gelip isminize basarak kullanıcı adınızı ve profil fotoğrafınızı düzenleyebilirsiniz.

Ekleme: Pardon, yazınızı tam okumadım başta. Spotify hesabınızı tekrar eşleştirmeyi dener misiniz?

Çözüm
Aynı zamanda istersen, yeni bir hesap açıp sadece onu profilde göster şuan kullandığın hesabı gizle. Böylece eski hesabında dinlediklerin gözükürken, profilinde yeni hesabın görünür. Öyle biliyorum yani.

Eşitlemeyi devre dışı bırakıp tekrar aktif ettim düzeldi teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…