Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Kullanıcı adımı değiştirecektim hem random olduğunu hem de değiştiremediğimi fark ettim ne yapabilirim?
Kullanıcı adımı değiştirecektim hem random olduğunu hem de değiştiremediğimi fark ettim ne yapabilirim?
Çözüm 4 4 484334 16 Temmuz 2023 Kullanıcı adını Değiştiremezsiniz. Ama profil adınızı değiştirebilirsniz. Kullanıcı adı Anca yeni hesap açmak ile olabilir.
Kullanıcı adını Değiştiremezsiniz. Ama profil adınızı değiştirebilirsniz. Kullanıcı adı Anca yeni hesap açmak ile olabilir.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #11 484334 dedi: Kullanıcı adını değiştiremezsiniz. Ama profil adınızı değiştirebilirsniz. Kullanıcı adı anca yeni hesap açmak ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Sizce yeni hesap açmaya değer mi herkeste böyle mi? Birileri görebiliyor mu bunu? Artı 0 Eksi
484334 dedi: Kullanıcı adını değiştiremezsiniz. Ama profil adınızı değiştirebilirsniz. Kullanıcı adı anca yeni hesap açmak ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Sizce yeni hesap açmaya değer mi herkeste böyle mi? Birileri görebiliyor mu bunu?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 16 Temmuz 2023 #12 Fenerbahçelii dedi: Sizce yeni hesap açmaya değer mi herkeste böyle mi? Birileri görebiliyor mu bunu? Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok hocam. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Sizce yeni hesap açmaya değer mi herkeste böyle mi? Birileri görebiliyor mu bunu? Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok hocam.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #13 484334 dedi: Bence gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle mi? Başkalarına gözüküyor mu bu? Artı 0 Eksi
484334 dedi: Bence gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle mi? Başkalarına gözüküyor mu bu?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 16 Temmuz 2023 #14 Fenerbahçelii dedi: Herkeste böyle mi? Başkalarına gözüküyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Ekran adınEkran adı, profilinde, uygulamanda ve çalma listelerinde gösterilen kullanıcı adının yerini alır. EKran adın gözükür. Kullanıcı adın herkeste gözükmüyor sanırsam. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Herkeste böyle mi? Başkalarına gözüküyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Ekran adınEkran adı, profilinde, uygulamanda ve çalma listelerinde gösterilen kullanıcı adının yerini alır. EKran adın gözükür. Kullanıcı adın herkeste gözükmüyor sanırsam.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 16 Temmuz 2023 #15 Fenerbahçelii dedi: Herkeste böyle mi? Başkalarına gözüküyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Başkasında görünür mü bilmiyorum Spotify ı bıraktım Youtube Music geçtim ,ama siz başka profile girip bakın. Siz göremiyor iseni başkalarını onlar da göremez. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Herkeste böyle mi? Başkalarına gözüküyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Başkasında görünür mü bilmiyorum Spotify ı bıraktım Youtube Music geçtim ,ama siz başka profile girip bakın. Siz göremiyor iseni başkalarını onlar da göremez.