Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, Spotify'de çalma listesi oluştururken bir anda Spotify kapandı ve kullanıcı adım değişti. Ama hesaba hala girebiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2020
Merhabalar, Spotify'de çalma listesi oluştururken bir anda Spotify kapandı ve kullanıcı adım değişti. Ama hesaba hala girebiliyorum.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.513 Çözümler 2 5 Ağustos 2020 #2 Araklamışlar.
Sirac Burak Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 24 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #3 Bu karmaşık kullanıcı adı Spotify tarafında kayıtlı olduğunuz ID sanırım, web sitesinden profiline girdiğinizde göreceksiniz. Arada benim de oluyor, sonrasında düzeliyor. Endişelenecek bir şey yok.
Bu karmaşık kullanıcı adı Spotify tarafında kayıtlı olduğunuz ID sanırım, web sitesinden profiline girdiğinizde göreceksiniz. Arada benim de oluyor, sonrasında düzeliyor. Endişelenecek bir şey yok.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 5 Ağustos 2020 #4 Bu genel bir problem, ara sıra bende de oluyor. Orada ki kod kullanıcı kodunuz gibi bir şey. Endişelenmenize gerek yok.
Bu genel bir problem, ara sıra bende de oluyor. Orada ki kod kullanıcı kodunuz gibi bir şey. Endişelenmenize gerek yok.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #5 Tamamdır teşekkür ederim.