J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.210 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #1 Eski hesabımda da böyleydi yeni hesap açtım hala aynı nasıl düzeltilir?
Lüleburgazlı Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 111 Çözümler 2 27 Ekim 2022 #2 Jezo dedi: Eski hesabımda da böyleydi yeni hesap açtım hala aynı nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Kitaplığa tıkla. > sol üstteki profil resmine tıkla. > Profili görüntüle. > Profili düzenle.
Jezo dedi: Eski hesabımda da böyleydi yeni hesap açtım hala aynı nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Kitaplığa tıkla. > sol üstteki profil resmine tıkla. > Profili görüntüle. > Profili düzenle.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 27 Ekim 2022 #3 Jezo dedi: Eski hesabımda da böyleydi yeni hesap açtım hala aynı nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Random olan isim düzelmiyor(Kullanıcı adın). Sadece görünürdeki adını değiştirebilirsin.
Jezo dedi: Eski hesabımda da böyleydi yeni hesap açtım hala aynı nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Random olan isim düzelmiyor(Kullanıcı adın). Sadece görünürdeki adını değiştirebilirsin.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.210 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #4 artik 72 yasindayim dedi: Random olan isim düzelmiyor(kullanıcı adın). Sadece görünürdeki adını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Herkesin böyle mi?
artik 72 yasindayim dedi: Random olan isim düzelmiyor(kullanıcı adın). Sadece görünürdeki adını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Herkesin böyle mi?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 27 Ekim 2022 #5 Jezo dedi: Herkesin böyle mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef evet.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 27 Ekim 2022 #6 artik 72 yasindayim dedi: Random olan isim düzelmiyor(Kullanıcı adın). Genişletmek için tıkla... Orası bütün arkadaşlarımda random. Bende ise ismim yazıyor. Nasıl oluyor anlamadım.
artik 72 yasindayim dedi: Random olan isim düzelmiyor(Kullanıcı adın). Genişletmek için tıkla... Orası bütün arkadaşlarımda random. Bende ise ismim yazıyor. Nasıl oluyor anlamadım.