TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 29 Nisan 2020 #1 Merhaba, Spotify listeleri önerebilir misiniz? Tercihim (yabancı olmak koşuluyla) pop ve rap ama bunların dışında da favorileriniz varsa yazınız. Rock önermeyin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2020
Merhaba, Spotify listeleri önerebilir misiniz? Tercihim (yabancı olmak koşuluyla) pop ve rap ama bunların dışında da favorileriniz varsa yazınız. Rock önermeyin lütfen.
MustafaEren2305 Kilopat Katılım 6 Mart 2018 Mesajlar 105 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #2 Benim kendi yaptığım bir liste var ama karışık, christian rock barındırsa da hip hop , alternatif/bağımsız , popta mevcut. Tükendim Playlist · Mustafa Eren · 183 items · 11 saves open.spotify.com - Bu da çok sevdiğim bir playlistim Rockrgasm Playlist · Mustafa Eren · 199 items · 6 saves open.spotify.com Onun dışında metalcore , nu metal tarzı dinlediğim için çok şey öneremeyeceğim
Benim kendi yaptığım bir liste var ama karışık, christian rock barındırsa da hip hop , alternatif/bağımsız , popta mevcut. Tükendim Playlist · Mustafa Eren · 183 items · 11 saves open.spotify.com - Bu da çok sevdiğim bir playlistim Rockrgasm Playlist · Mustafa Eren · 199 items · 6 saves open.spotify.com Onun dışında metalcore , nu metal tarzı dinlediğim için çok şey öneremeyeceğim
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 15 Mart 2021 #3 I Like It Playlist · Mopianeor · 141 items · 2 saves open.spotify.com Rock var ama yine de seversin bence. Ben hazırladım.
I Like It Playlist · Mopianeor · 141 items · 2 saves open.spotify.com Rock var ama yine de seversin bence. Ben hazırladım.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 15 Mart 2021 #4 Alan Walker Playlist · Walker #69878 · 192 items · 6 saves open.spotify.com