cobanspor Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri/Yazılım Geliştirme 31 Aralık 2023 #11 sarilarinkanaryalari dedi: Liste yapıyorum, her türlü müziğe açığım. Kulağıma hitap etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sarilarinkanaryalari dedi: Liste yapıyorum, her türlü müziğe açığım. Kulağıma hitap etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #12 AyBEROZ dedi: Çünkü phonk çok ilgi alanım olmayan bir tür. Ama sevenleri için gelişirip güzel örnekler bulmalıyım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde sadece phonk dinlediğim için listemide atmıştım istediğinizi alabilirsiniz.
AyBEROZ dedi: Çünkü phonk çok ilgi alanım olmayan bir tür. Ama sevenleri için gelişirip güzel örnekler bulmalıyım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde sadece phonk dinlediğim için listemide atmıştım istediğinizi alabilirsiniz.
tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 26 Ocak 2024 #13 sarilarinkanaryalari dedi: Liste yapıyorum, her türlü müziğe açığım. Kulağıma hitap etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sarilarinkanaryalari dedi: Liste yapıyorum, her türlü müziğe açığım. Kulağıma hitap etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AhmetÖztürkk Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #14 Sağlam Türkçe Rap listesi isteyenlere. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sağlam Türkçe Rap listesi isteyenlere. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
leaonur Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri XFX AMD RADEON RX 6700 Ryzen 5 5600 Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram Kingston 1tb ssd MSI B450M-A PRO MAX Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2024 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kariyer yaparken pop UT oynarken rap dinliyorum. Bu pop playlistim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kariyer yaparken pop UT oynarken rap dinliyorum. Bu pop playlistim.