KaanKzlky Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Selamlar ben Spotify kullanıyordum fakat son zamanlarda iyice çöp oldu. Nasıl listelerini Myt'te aktarırım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2025
Selamlar ben Spotify kullanıyordum fakat son zamanlarda iyice çöp oldu. Nasıl listelerini Myt'te aktarırım?
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #2 KaanKzlky dedi: Selamlar ben Spotify kullanıyordum fakat son zamanlarda iyice çöp oldu. Nasıl listelerini Myt'te aktarırım? Genişletmek için tıkla... Spotify'dan müzik indirecek bir araç ile müzikleri indirebilirsiniz.
KaanKzlky dedi: Selamlar ben Spotify kullanıyordum fakat son zamanlarda iyice çöp oldu. Nasıl listelerini Myt'te aktarırım? Genişletmek için tıkla... Spotify'dan müzik indirecek bir araç ile müzikleri indirebilirsiniz.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.237 Çözümler 55 16 Mayıs 2025 #3 Myt değilde YouTube vb aktarabilirsin direkt olarak hocam. Myt var mı bilmiyorum tunemymusic tarzı siteler var. Ordan aktarabilirsin.
Myt değilde YouTube vb aktarabilirsin direkt olarak hocam. Myt var mı bilmiyorum tunemymusic tarzı siteler var. Ordan aktarabilirsin.