Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 24 Aralık 2020 #11 Sülo34 dedi: Ben olsaydım Opera kullanırdım hem reklam engelliyicisi var. Genişletmek için tıkla... Spotify müzik uygulaması opera internet tarayıcısı? Bunu nasıl karşılaştırabildin acaba.
Sülo34 dedi: Ben olsaydım Opera kullanırdım hem reklam engelliyicisi var. Genişletmek için tıkla... Spotify müzik uygulaması opera internet tarayıcısı? Bunu nasıl karşılaştırabildin acaba.
Avatarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #12 Çoğunluk Opera dediğine göre devam ediyorum Opera'dan. Herkese teşekkürler.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 24 Aralık 2020 #13 Herhangi bir internet tarayıcısından kullan. Opera'yı da pek tavsiye etmem.
SansarSansar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 219 24 Aralık 2020 #14 Avatarr dedi: Merhabalar, şu anda Spotify'ı Opera üzerinden çalıştırıyorum. Bilgisayarımda 2 GB RAM bulunmakta. Acaba indirmeli miyim yoksa Opera'dan kullanmaya devam mı etmeliyim? Hangisi daha az RAM kullanmaktadır? İyi forumlar. Genişletmek için tıkla...
Avatarr dedi: Merhabalar, şu anda Spotify'ı Opera üzerinden çalıştırıyorum. Bilgisayarımda 2 GB RAM bulunmakta. Acaba indirmeli miyim yoksa Opera'dan kullanmaya devam mı etmeliyim? Hangisi daha az RAM kullanmaktadır? İyi forumlar. Genişletmek için tıkla...
Avatarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #15 SansarSansar dedi: Eki Görüntüle 798773 Genişletmek için tıkla... Bu fotoya bakıp pek bir şey söylenemez 14 sekme açık. Düzeltme: 31 sekme açıkmış.
SansarSansar dedi: Eki Görüntüle 798773 Genişletmek için tıkla... Bu fotoya bakıp pek bir şey söylenemez 14 sekme açık. Düzeltme: 31 sekme açıkmış.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 24 Aralık 2020 #16 Spofity'i Webden kullan. Uygulaması sistemi yorabilir. Benim eski 4 GB'lık RAM'li bilgisayarımı zorluyordu biraz. 2 GB'lık RAM'i olan bilgisayara Opera ağır gelmiyor mu? Edge tarayıcısını kullanabilirsiniz.
Spofity'i Webden kullan. Uygulaması sistemi yorabilir. Benim eski 4 GB'lık RAM'li bilgisayarımı zorluyordu biraz. 2 GB'lık RAM'i olan bilgisayara Opera ağır gelmiyor mu? Edge tarayıcısını kullanabilirsiniz.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #17 Sülo34 dedi: Nasıl yani veri açığı? Genişletmek için tıkla... Kendileri topladıkları her şeyi ama her şeyi satıyorlar ve çoğunu söylemiyorlar bile :/ Edge kullanın en verimli tarayıcı şu an o.
Sülo34 dedi: Nasıl yani veri açığı? Genişletmek için tıkla... Kendileri topladıkları her şeyi ama her şeyi satıyorlar ve çoğunu söylemiyorlar bile :/ Edge kullanın en verimli tarayıcı şu an o.
SansarSansar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 219 24 Aralık 2020 #18 Avatarr dedi: Bu fotoya bakıp pek bir şey söylenemez 14 sekme açık. Düzeltme: 31 sekme açıkmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Spotify'ın kullandığı RAM miktarını attım ama siz bilirsiniz.
Avatarr dedi: Bu fotoya bakıp pek bir şey söylenemez 14 sekme açık. Düzeltme: 31 sekme açıkmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Spotify'ın kullandığı RAM miktarını attım ama siz bilirsiniz.