M MedeniBarbar Hectopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2018 #1 Spotify öğrenci premium alacağım. Ödemeyi her ay yapmak istemiyorum. 3-4 Ayın parasını birlikte verebilir miyim?
Spotify öğrenci premium alacağım. Ödemeyi her ay yapmak istemiyorum. 3-4 Ayın parasını birlikte verebilir miyim?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 13 Ocak 2018 #2 Veremezsin diye biliyorum. Aslında çok daha farklı ve işe yarar bir şey tavsiye edebilirdim ama. Kuralları olan bir platformdayız. Bunu Spotify'nin Contact Us bölümüne yazıp sorabilirsin ama böyle bi' uygulamaları olduğunu zannetmiyorum.
Veremezsin diye biliyorum. Aslında çok daha farklı ve işe yarar bir şey tavsiye edebilirdim ama. Kuralları olan bir platformdayız. Bunu Spotify'nin Contact Us bölümüne yazıp sorabilirsin ama böyle bi' uygulamaları olduğunu zannetmiyorum.
A ArtemiSANA Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 428 Çözümler 1 13 Ocak 2018 #3 Daha dün Vodofone'den uzun süre sonra premium aldım 3 aylık ücretsiz Sonraki aylar ise 13.99Tl Aylık. Bu tür Kampanyalar bulunuyor biraz araştırmanı tavsiye ederim Vodafone Red Telefon faturasından KDV'siz her ay otomatik 13,99Tl faturaya yansıtıyor Son düzenleme: 13 Ocak 2018
Daha dün Vodofone'den uzun süre sonra premium aldım 3 aylık ücretsiz Sonraki aylar ise 13.99Tl Aylık. Bu tür Kampanyalar bulunuyor biraz araştırmanı tavsiye ederim Vodafone Red Telefon faturasından KDV'siz her ay otomatik 13,99Tl faturaya yansıtıyor