Ben lise öğrencisiyim, Spotify üniversite seçmemi istiyor lise olduğum için seçim yapamıyorum.
Yapmış olanlar nasıl yapacağım hakkında ve hangi belgeleri göndereceğim konusunda yardımcı olursa çok sevinirim.
Sınırsız ve reklamsız müzik dinleme deneyimi ve daha fazlası. Öğrenci olduğun süre boyunca aylık sadece ₺55,00. İstediğin zaman iptal et. Hükümler geçerlidir.
Üniversite öğrencisi olduktan sonra edevlet üzerinden pdf formatında indireceğiniz öğrenci belgenizi spotify/ödeme planı/öğrenci üzerinden yükleyerek başvuru yapabilirsiniz. 3 gün içerisinde başvurunuz da bir problem yoksa onaylanır ve ödeme planınız öğrenci olarak değiştirilir. Spotify kullanmak istemeyen bir üniversite öğrencisi arkadaşınız varsa onun adına açılmış bir hesaba onun öğrenci belgesini yükleyerek ve ödemeyi kendi üzerinize alarak yine bu işlemi lise öğrencisiyken yapabilirsiniz.
Papara kartınız varsa Spotify bireysel alırsanız yarısını Papara veriyor 9 TL ödemiş oluyorsunuz yani ve her ay oluyor bu çok iyi bir özellik kesinlikle üniversiteye gitmiyorsanız bu şekilde 9 TL ödeyebilirsiniz.
Papara kartınız varsa Spotify bireysel alırsanız yarısını Papara veriyor 9 TL ödemiş oluyorsunuz yani ve her ay oluyor bu çok iyi bir özellik kesinlikle üniversiteye gitmiyorsanız bu şekilde 9 TL ödeyebilirsiniz.
Arkadaşlar bazı liseler üniversite seçim yerinde çıkıyor. Ben de lise öğrencisiyim ve lisem Spotify listesinde çıkıyor. Böyle bir durumda öğrenci belgenizi yükleyerek öğrenci indiriminden yararlanabilirsiniz.