Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Şubat 2023 #1 Merhaba, benim 2 aylık veya 3 aylık Premium üyeliğim vardı tam hatırlamıyorum. Bende onu unuttum ve bugün üyeliği kartımdan para çekerek yeniden başlatmış. İade edebilme şansım var mı?
Merhaba, benim 2 aylık veya 3 aylık Premium üyeliğim vardı tam hatırlamıyorum. Bende onu unuttum ve bugün üyeliği kartımdan para çekerek yeniden başlatmış. İade edebilme şansım var mı?
muhammedekilinc Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 294 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 Yok. 1 ay tadını çıkart ve otomatik ödeme talimatını spotify internet sitesinden hesabına giriş yaparak iptal et.
Yok. 1 ay tadını çıkart ve otomatik ödeme talimatını spotify internet sitesinden hesabına giriş yaparak iptal et.
Liqt Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 Abonelik olduğu için bildiğim kadarıyla iade edemezsin. Ama yine de istersen Spotify müşteri hizmetlerine ulaş.
Abonelik olduğu için bildiğim kadarıyla iade edemezsin. Ama yine de istersen Spotify müşteri hizmetlerine ulaş.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Mart 2023 #4 İade edebildim hemde tam tamına 1 dakikada. Yine de teşekkürler yazdığınız için.