F Falka0 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Spotify uygulamasında Canvas seçeneği var, şarkı dinlerken klip gözüküyor, bu arkadaşımda varken bende yok, ne yaptıysam bulamadım. Arkadaşımınki böyle. Benimki böyle. Bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri 1720446922295.png 120 KB · Görüntüleme: 54 1720446935738.png 18,4 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba, Spotify uygulamasında Canvas seçeneği var, şarkı dinlerken klip gözüküyor, bu arkadaşımda varken bende yok, ne yaptıysam bulamadım. Arkadaşımınki böyle. Benimki böyle. Bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
1 192615 Kilopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 690 Çözümler 9 8 Temmuz 2024 #2 Arkadaşın Spicetify eklentisi kullanıyor olabilir. Normal Spotify PC sürümünde yok çünkü.
F Falka0 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 192615 dedi: Arkadaşın Spicetify eklentisi kullanıyor olabilir. Normal Spotify PC sürümünde yok çünkü. Genişletmek için tıkla... o eklentiyi biliyorum kurmuştum fakat canvası nasıl ekleyeceğimizi bulamadım
192615 dedi: Arkadaşın Spicetify eklentisi kullanıyor olabilir. Normal Spotify PC sürümünde yok çünkü. Genişletmek için tıkla... o eklentiyi biliyorum kurmuştum fakat canvası nasıl ekleyeceğimizi bulamadım
1 192615 Kilopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 690 Çözümler 9 8 Temmuz 2024 #4 GitHub - itsmeow/Spicetify-Canvas: Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Contribute to itsmeow/Spicetify-Canvas development by creating an account on GitHub. github.com
GitHub - itsmeow/Spicetify-Canvas: Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Contribute to itsmeow/Spicetify-Canvas development by creating an account on GitHub. github.com
F Falka0 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 192615 dedi: GitHub - itsmeow/Spicetify-Canvas: Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Contribute to itsmeow/Spicetify-Canvas development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... evet kurulumu okudum fakat yaptım olmadı bişeyi yanlışmı yaptım bilmiyorum
192615 dedi: GitHub - itsmeow/Spicetify-Canvas: Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Spotify Canvas, on Spicetify for Desktop! Contribute to itsmeow/Spicetify-Canvas development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... evet kurulumu okudum fakat yaptım olmadı bişeyi yanlışmı yaptım bilmiyorum