yok ben bayadır kullanıyorum zaten spotify premiumu ancak sıkıntı bu da değil ses geliyo ama mesela uygulama alttabda iken tekrar açtığımda tamamen donuyo hiçbir yere tıklayamıyorum silip yükleyince düzeliyo ama bi süre sonra yine aynı şey oluyo
Yok ben bayağıdır kullanıyorum zaten Spotify premiumu ancak sıkıntı bu da değil ses geliyor ama mesela uygulama Alt+Tab'da iken tekrar açtığımda tamamen donuyor hiçbir yere tıklayamıyorum silip yükleyince düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı şey oluyor.
Bende olduğunda bekleyince düzeliyor aynı şey mi bilmiyorum ama benimkinde küçük bir boşluk kalıyor ve oradan arkada çalıştığını görebiliyorum ama tamamen donuk kalıyor diğer kısımlar.
Spotify'da olan bir sorun galiba bilgisayarım iyi olmasına rağmen donuyor sonra geri geliyor.
Bende olduğunda bekleyince düzeliyor aynı şey mi bilmiyorum ama benimkinde küçük bir boşluk kalıyor ve oradan arkada çalıştığını görebiliyorum ama tamamen donuk kalıyor diğer kısımlar.
Benim de bilgisayarım iyi olmasına rağmen donuyor sonra geri geliyor bekleyince düzeliyor. Ama sürekli bunun olmasını istemiyorum. Her alttab attığımda aynı şey oluyor veya bilgisayarı açtığımda.