lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Bu kısımdaki exle olan playlisti nasıl silebilirim? Listeden de ayrıldım ama buradan silinmiyor. Dosya Ekleri 1693581765772.png 39 KB · Görüntüleme: 34
Vady Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 144 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Hocam mobilde uygulamanız varsa oradan silin zaten PC uygulamasından da gider. (PC'yi açmaya üşendim aklıma bu geldi özür dilerim bu kısa çözüm için) Artı 0 Eksi
Hocam mobilde uygulamanız varsa oradan silin zaten PC uygulamasından da gider. (PC'yi açmaya üşendim aklıma bu geldi özür dilerim bu kısa çözüm için)
KS KS lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Vady dedi: Hocam mobilde uygulamanız varsa oradan silin zaten PC uygulamasından da gider. (PC'yi açmaya üşendim aklıma bu geldi özür dilerim bu kısa çözüm için) Genişletmek için tıkla... ordan da sildim zaten playlistten ayrıldım zamanında çok diblediğim için kalıyo olabilirmi liste ana sayfada telefonda zaten gözükmüyo liste Artı 0 Eksi
Vady dedi: Hocam mobilde uygulamanız varsa oradan silin zaten PC uygulamasından da gider. (PC'yi açmaya üşendim aklıma bu geldi özür dilerim bu kısa çözüm için) Genişletmek için tıkla... ordan da sildim zaten playlistten ayrıldım zamanında çok diblediğim için kalıyo olabilirmi liste ana sayfada telefonda zaten gözükmüyo liste
Vady Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 144 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 lordhan dedi: Oradan da sildim zaten playlistten ayrıldım zamanında çok diblediğim için kalıyor olabilir mi liste ana sayfada telefonda zaten gözükmüyor liste. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam biraz bekleyin gitmezse bir şey buluruz. Artı 0 Eksi
lordhan dedi: Oradan da sildim zaten playlistten ayrıldım zamanında çok diblediğim için kalıyor olabilir mi liste ana sayfada telefonda zaten gözükmüyor liste. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam biraz bekleyin gitmezse bir şey buluruz.
KS KS lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 Vady dedi: Olabilir hocam biraz bekleyin gitmezse bir şey buluruz. Genişletmek için tıkla... tamamdır eyw hocam Artı 0 Eksi
Vady dedi: Olabilir hocam biraz bekleyin gitmezse bir şey buluruz. Genişletmek için tıkla... tamamdır eyw hocam