Çözüldü Spotify playlistlerin yeri nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheBloss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Spotify profilime koyduğum playlistlerin yerini düzenlemek istiyorum ama gizli yapıp geri açsam bile düzelmiyor. Hep aynı sıradalar. Nasıl düzeltebilirim?

Fakat benim iOS telefonumda da, bilgisayarımda da Spotify uygulaması custom bir ayarlamaya izin vermiyor. Sıralama seçeneklerinde Alfabetik, Yakın Tarihli ve Oluşturan seçenekleri mevcut.

Bilgisayar için soruyorum: Acaba yukarıdan "Oynatma listeleri" filtresini seçmemiş olabilir misiniz?

Aşağıdaki ekran görüntüsünde, söz konusu filtrenin seçilmemiş olduğu durumu paylaştım:

Ben de iOS cihazlar kullanıyorum ve Spotify'ım da modlu değil ama dediğim çözüm işe yarıyor. Profilinde gözüken listeleri mouse ile tutup kitaplığının en üstüne sürüklemen gerekiyor. Listeler arasında dilediğince sıralama da yapabilirsin bu yöntemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…