T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 973 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2025 #1 Spotify Premium almak istiyorum ama Papara, Nays, Paycell, Tami kartlarını kabul etmiyor. Bildiğiniz Spotify Premium alabileceğim ve bundan cashback kazanabileceğim bir ön ödemeli kart var mı?
Spotify Premium almak istiyorum ama Papara, Nays, Paycell, Tami kartlarını kabul etmiyor. Bildiğiniz Spotify Premium alabileceğim ve bundan cashback kazanabileceğim bir ön ödemeli kart var mı?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.491 Çözümler 23 Yer Tottenham 7 Mart 2025 #2 Bu dediğiniz kartların hepsini normalde kabul ediyor, sizden kaynaklı bir sorun olması lazım. Her ay Papara ile ödüyorum ben.
Bu dediğiniz kartların hepsini normalde kabul ediyor, sizden kaynaklı bir sorun olması lazım. Her ay Papara ile ödüyorum ben.
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.643 Makaleler 1 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ana sistem: R5 7500f / Deep Cool AK400 / MSI B650 Tomahawk WIFI / Corsair Vengeance EXPO 6000mt/s CL36 32 GB/ EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / HighPower Performance FS HP1 850W GOLD / CoolerMaster HAF 912 / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz 2014 Opel Corsa D 1.4 Auto Cinsiyet Erkek Meslek Tiçır 7 Mart 2025 #3 Kartlarınızın internet ve yurt dışı işleme açık olduğundan emin olun. Çalışmaları lazım.
RypekGrief Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 618 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2025 #4 erenspurs dedi: Bu dediğiniz kartların hepsini normalde kabul ediyor, sizden kaynaklı bir sorun olması lazım. Her ay Papara ile ödüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bu dönem Ocak veya Şubat ayından sonra yeni yasaya göre doğrulanmamış ön ödemeli kartlar internet alışverişine kapandı.
erenspurs dedi: Bu dediğiniz kartların hepsini normalde kabul ediyor, sizden kaynaklı bir sorun olması lazım. Her ay Papara ile ödüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bu dönem Ocak veya Şubat ayından sonra yeni yasaya göre doğrulanmamış ön ödemeli kartlar internet alışverişine kapandı.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Mart 2025 #5 Papara’dan sanal kart oluşturup almayı denediniz mi?
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 973 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2025 #6 Keremmss dedi: Papara’dan sanal kart oluşturup almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... RypekGrief dedi: Bu dönem Ocak veya Şubat ayından sonra yeni yasaya göre doğrulanmamış ön ödemeli kartlar internet alışverişine kapandı. Genişletmek için tıkla... Pentium D dedi: Kartlarınızın internet ve yurt dışı işleme açık olduğundan emin olun. Çalışmaları lazım. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişine açık. Hesap da onaylı. Nays ve Papara ile daha önce birer defa premium almıştım. Ama şuan alamıyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor. Dosya Ekleri Screenshot_2025-03-05-00-21-39-071_com.spotify.music.jpg 76,1 KB · Görüntüleme: 68
Keremmss dedi: Papara’dan sanal kart oluşturup almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... RypekGrief dedi: Bu dönem Ocak veya Şubat ayından sonra yeni yasaya göre doğrulanmamış ön ödemeli kartlar internet alışverişine kapandı. Genişletmek için tıkla... Pentium D dedi: Kartlarınızın internet ve yurt dışı işleme açık olduğundan emin olun. Çalışmaları lazım. Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişine açık. Hesap da onaylı. Nays ve Papara ile daha önce birer defa premium almıştım. Ama şuan alamıyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Mart 2025 #7 techno_tr dedi: İnternet alışverişine açık. Hesap da onaylı. Nays ve Papara ile daha önce birer defa premium almıştım. Ama şuan alamıyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanal kart ile denediniz mi? Benim de Black kartımda aynı hatayı veriyor sanal kart ile alıyorum.
techno_tr dedi: İnternet alışverişine açık. Hesap da onaylı. Nays ve Papara ile daha önce birer defa premium almıştım. Ama şuan alamıyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanal kart ile denediniz mi? Benim de Black kartımda aynı hatayı veriyor sanal kart ile alıyorum.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 973 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2025 #8 Keremmss dedi: Sanal kart ile denediniz mi? Benim de Black kartımda aynı hatayı veriyor sanal kart ile alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hem sanal hem de fiziksel kartı denedim. Az önce Ziraat Bankasını da denedim. O da olmuyor. techno_tr dedi: Hem sanal hem de fiziksel kartı denedim. Az önce Ziraat Bankasını da denedim. O da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Edit: İş Bankası İlk İmza kartı denedim o da olmuyor. Son düzenleme: 8 Mart 2025
Keremmss dedi: Sanal kart ile denediniz mi? Benim de Black kartımda aynı hatayı veriyor sanal kart ile alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hem sanal hem de fiziksel kartı denedim. Az önce Ziraat Bankasını da denedim. O da olmuyor. techno_tr dedi: Hem sanal hem de fiziksel kartı denedim. Az önce Ziraat Bankasını da denedim. O da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Edit: İş Bankası İlk İmza kartı denedim o da olmuyor.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #9 Ben paparayla ödüyorum, bir sıkıntı çıkmıyor.