ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Yaklaşık 1 ay önce Spotify Premium planına geçiş yaptım. Bazı sebeplerden dolayı iptal etmem gerekti ve iptal ettim. 4 gün sonra bitecek parayı alacak mı peki? Bunu sormak istedim. (Mobil ödeme de) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Yaklaşık 1 ay önce Spotify Premium planına geçiş yaptım. Bazı sebeplerden dolayı iptal etmem gerekti ve iptal ettim. 4 gün sonra bitecek parayı alacak mı peki? Bunu sormak istedim. (Mobil ödeme de)
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 24 Nisan 2021 #2 Kesin iptal ettiyseniz neden alsın ki?
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 Ramazan Ö dedi: Kesin iptal ettiyseniz neden alsın ki? Genişletmek için tıkla... Şey diye bi madde gördüm sonraki fatura kesim tarihine kadar iptal edilmeyecektir diye bişe.
Ramazan Ö dedi: Kesin iptal ettiyseniz neden alsın ki? Genişletmek için tıkla... Şey diye bi madde gördüm sonraki fatura kesim tarihine kadar iptal edilmeyecektir diye bişe.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 24 Nisan 2021 #4 Tamam sıkıntı yok, öyle olur zaten. Çünkü o ayın ödemesini yapmış sayıldığınız için ay bitesiye kadar dinleyebilmek hakkınız olsa gerek. İsterseniz o ekranın ekran görüntüsü atın, emin olalım.
Tamam sıkıntı yok, öyle olur zaten. Çünkü o ayın ödemesini yapmış sayıldığınız için ay bitesiye kadar dinleyebilmek hakkınız olsa gerek. İsterseniz o ekranın ekran görüntüsü atın, emin olalım.