Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 Spotify deneme sürümü aldım ama iptal edemiyorum. Yakın zaman içerisinde para çekilecek nasıl iptal ederim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2021
Spotify deneme sürümü aldım ama iptal edemiyorum. Yakın zaman içerisinde para çekilecek nasıl iptal ederim?
Çözüm 3 3 301517 10 Eylül 2021 Spotify.com/account sayfasında oturum aç. Planın altında bulunan planı değiştir seçeneğine tıkla. Spotify Free seçeneğine in ve Premium'u iptal et seçeneğine tıkla. Premium planlarını iptal etme - Spotify support.spotify.com
Spotify.com/account sayfasında oturum aç. Planın altında bulunan planı değiştir seçeneğine tıkla. Spotify Free seçeneğine in ve Premium'u iptal et seçeneğine tıkla. Premium planlarını iptal etme - Spotify support.spotify.com
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 10 Eylül 2021 #2 Spotify.com/account sayfasında oturum aç. Planın altında bulunan planı değiştir seçeneğine tıkla. Spotify Free seçeneğine in ve Premium'u iptal et seçeneğine tıkla. Premium planlarını iptal etme - Spotify support.spotify.com Artı 0 Eksi Çözüm
Spotify.com/account sayfasında oturum aç. Planın altında bulunan planı değiştir seçeneğine tıkla. Spotify Free seçeneğine in ve Premium'u iptal et seçeneğine tıkla. Premium planlarını iptal etme - Spotify support.spotify.com
KS KS Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #3 301517 dedi: Spotify.com/account sayfasında oturum aç. Planın altında bulunan planı değiştir seçeneğine tıkla. Spotify Free seçeneğine in ve Premium'u iptal et seçeneğine tıkla. Premium planlarını iptal etme - Spotify support.spotify.com Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun körüm ben. Çok sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
301517 dedi: Spotify.com/account sayfasında oturum aç. Planın altında bulunan planı değiştir seçeneğine tıkla. Spotify Free seçeneğine in ve Premium'u iptal et seçeneğine tıkla. Premium planlarını iptal etme - Spotify support.spotify.com Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun körüm ben. Çok sağ ol.