DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #11 polatınsigarası dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için. Genişletmek için tıkla... Ne demek seve seve cevap verdik. : ) polatınsigarası dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için. Genişletmek için tıkla... Hocam para geri gelirse, sorunu çözdüğünüzde beni bilgilendirirseniz sevinirim. Merakımı gidermiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 12 Aralık 2021
polatınsigarası dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için. Genişletmek için tıkla... Ne demek seve seve cevap verdik. : ) polatınsigarası dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için. Genişletmek için tıkla... Hocam para geri gelirse, sorunu çözdüğünüzde beni bilgilendirirseniz sevinirim. Merakımı gidermiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Aralık 2021 #12 DeadRaid434 dedi: Ne demek seve seve cevap verdik: ) Hocam para geri gelirse, sorunu çözdüğünüzde beni bilgilendirirseniz sevinirim. Merakımı gider miş olursunuz. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... DeadRaid434 dedi: Ne demek seve seve cevap verdik: ) Hocam para geri gelirse, sorunu çözdüğünüzde beni bilgilendirirseniz sevinirim. Merakımı gider miş olursunuz. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım aradı ininal müşteri hizmetlerini 2 gün bekleyin ya para gidebilir demişler Spotify a gitmezse hesabına parayı aktarıcaz demişler.
DeadRaid434 dedi: Ne demek seve seve cevap verdik: ) Hocam para geri gelirse, sorunu çözdüğünüzde beni bilgilendirirseniz sevinirim. Merakımı gider miş olursunuz. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... DeadRaid434 dedi: Ne demek seve seve cevap verdik: ) Hocam para geri gelirse, sorunu çözdüğünüzde beni bilgilendirirseniz sevinirim. Merakımı gider miş olursunuz. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım aradı ininal müşteri hizmetlerini 2 gün bekleyin ya para gidebilir demişler Spotify a gitmezse hesabına parayı aktarıcaz demişler.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #13 polatınsigarası dedi: Hocam arkadaşım aradı ininal müşteri hizmetlerini 2 gün bekleyin ya para gidebilir demişler Spotify a gitmezse hesabına parayı aktarıcaz demişler. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bilgi için teşekkürler! Bu dönemde kimsenin parasını öyle uçurtmazlar.
polatınsigarası dedi: Hocam arkadaşım aradı ininal müşteri hizmetlerini 2 gün bekleyin ya para gidebilir demişler Spotify a gitmezse hesabına parayı aktarıcaz demişler. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bilgi için teşekkürler! Bu dönemde kimsenin parasını öyle uçurtmazlar.