fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 11 Ağustos 2022 #1 Bunun hakkında pek bir şey göremedim ama Spotify'a attığım şarkıları kaldırmak istiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Bunun hakkında pek bir şey göremedim ama Spotify'a attığım şarkıları kaldırmak istiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 490 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri 5600G 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 11 Ağustos 2022 #2 Bilgisayardan attıysan, attığın klasörü silmeyi denedin mi? Telefon için nasıl bilmiyorum.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 11 Ağustos 2022 #3 HeyUgurr dedi: Bilgisayardan attıysan, attığın klasörü silmeyi denedin mi? Telefon için nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam artist hesabım var sanatçı hesabımda ki şarkıları silmekten bahsettim.
HeyUgurr dedi: Bilgisayardan attıysan, attığın klasörü silmeyi denedin mi? Telefon için nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam artist hesabım var sanatçı hesabımda ki şarkıları silmekten bahsettim.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 9 Mayıs 2024 #4 fxtih dedi: Hayır hocam artist hesabım var sanatçı hesabımda ki şarkıları silmekten bahsettim. Genişletmek için tıkla... Sahte telif atılabilir ya da kullandığınız distribütörün desteği ile iletişime geçip, talebinizi belirtebilirsiniz. Sizin sorununuz zaten çözülmüştür lakin ihtiyacı olan arkadaşlar için yazdım.
fxtih dedi: Hayır hocam artist hesabım var sanatçı hesabımda ki şarkıları silmekten bahsettim. Genişletmek için tıkla... Sahte telif atılabilir ya da kullandığınız distribütörün desteği ile iletişime geçip, talebinizi belirtebilirsiniz. Sizin sorununuz zaten çözülmüştür lakin ihtiyacı olan arkadaşlar için yazdım.