Spotify Radyo Hakkında Fikirleriniz

Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Spotify radyo özelliği hakkında görüşleriniz nedir? Bence muhteşem derecede iyi çalışan bir özellik. Saatlerce beğendiniz türlerde müzik dinlemenize olanak sağlıyor. Siz bu özellik hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu özelliği kullanıyor musunuz?

Uzun bir süre kullandım. Ancak yinede ısınamadım. Özelliklerinde tam olarak yalnızca 1 hafta faydalanabiliyorsunuz. Daha sonraki dönem için ise para vermeniz gerekiyor. Bunun dışında iyi bir servis.

Tam olarak aynı şeyden mi bahsediyoruz emin olamadım ama haftalık keşif şeklinde bir albüm oluşturuyor. %80 Seveceğim şarkılar çıkıyor spotify kullanmamın temel nedenlerinden birisi.

Tam olarak aynı şeyden mi bahsediyoruz emin olamadım ama haftalık keşif şeklinde bir albüm oluşturuyor. %80 Seveceğim şarkılar çıkıyor spotify kullanmamın temel nedenlerinden birisi.
Sayılır. Beğendiğiniz şarkılara göre gelecek şarkılarda benzer şekilde geliyor. Benimde spotify kullanma sebeplerimin başında geliyor. Yoksa ses kalitesi yakın zamanda yaptığım testler sonrasında kesinlikle 320 kbps yayın yapmadığına kanaat ettiğim servistir kendisi.

Açıkçası kalitesi hakkında bir bilgim yok ama youtubedan açıp dinlediğimden daha iyi bir ses verdiğini söyleyebilirim. Müzik geçişlerinde birden bire kesilmemesi sesin hızlı bir şekilde kısılarak geçmesi, kullanım kolaylığı, kendi albümlerimi oluşturabilmem, güncel ve geniş müzik kütüphanesi, diğer kaynaklardan daha iyi ses vermesi programın güzel özellikleri.

Radyo özelliğini kullanmadım fakat haftalık keşif iyi bir servis. Müziği hoşuma gidip daha önce bilmediğim şarkıları veya müziği hoşuma gidip adını bilmediğim için dinleyemediğim şarkıları bulmama olanak sağlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…