Spotify resimler gözükmüyor

xRuzgarC

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Her zamanki gibi Spotify açıp şarkımı dinleyecektim. Fakat bugün bir olayla karşılaştım. Çok sinirimi de bozdu size danışmak istedim.

Ekran lıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ekraısı.PNG

Neye girersem gireyim hiçbir resim yüklenmiyor. Ek olarak playlist kursam yine şarkıların resimleri ve arkadaşlarımın dahi resimleri gözükmüyor. Gördüğüm her şeyi denedim. Spotify uygulamasını silip tekrar yükledim, interneti kapatıp açtım, bilgisayarı kapattım açtım yine olmadı. Bir de hesabıma telefondan girdiğim zaman yine aynı şey oluyor ve yeni hesap açtım onda da olmadı. Fakat bilgisayarda hiçbir resim gözükmüyor. Sorunun ya internetle ilgili ya da hesapla ilgili olduğunu düşünüyordum ama ikisi de çözüm olmadı. Yardım edebilir misiniz? (resim yüklerken yanlış yaptıysam kusura bakmayın pek bilmiyorum nasıl kullanıldığını, bir de kategoriyi yanlış seçtiysem kusura bakmayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun nasıl çözülür bir bilgim yok lakin bu sorun bende de yaşanıyor. Bazı şarkıların kapağı gözükmüyor hatta Discord porfilinde bile resimler yüklenmiyor.

Örnek:
1623158167588.png

Sorun genel bir soruna benziyor. Güncelleme ile düzelecektir.

Bu sorun nasıl çözülür bir bilgim yok lakin bu sorun bende de yaşanıyor. Bazı şarkıların kapağı gözükmüyor hatta Discord porfilinde bile resimler yüklenmiyor.

Örnek:
Eki Görüntüle 1060596

Bugün oluşan şu çökme yüzünden oldu. DNS sunucuları akşam saat 18:00 gibi düzelecek diye bir bilgi duydum.

Örnek:
Eki Görüntüle 1060596

Aynı sorun bende de mevcut. Genel bir sorun galiba.
Bir tek bende sorun olmaması iyi. Teşekkür ederim en azından başkalarında da sorunun olduğunu öğrendim. 😁

Merhaba arkadaşlar. Her zamanki gibi Spotify açıp şarkımı dinleyecektim. Fakat bugün bir olayla karşılaştım. Çok sinirimi de bozdu size danışmak istedim.

Eki Görüntüle 1060581

Eki Görüntüle 1060577

Eki Görüntüle 1060589

Neye girersem gireyim hiçbir resim yüklenmiyor. Ek olarak playlist kursam yine şarkıların resimleri ve arkadaşlarımın dahi resimleri gözükmüyor. Gördüğüm her şeyi denedim. Spotify uygulamasını silip tekrar yükledim, interneti kapatıp açtım, bilgisayarı kapattım açtım yine olmadı. Bir de hesabıma telefondan girdiğim zaman yine aynı şey oluyor ve yeni hesap açtım onda da olmadı. Fakat bilgisayarda hiçbir resim gözükmüyor. Sorunun ya internetle ilgili ya da hesapla ilgili olduğunu düşünüyordum ama ikisi de çözüm olmadı. Yardım edebilir misiniz? (resim yüklerken yanlış yaptıysam kusura bakmayın pek bilmiyorum nasıl kullanıldığını, bir de kategoriyi yanlış seçtiysem kusura bakmayın.)

Bende de 1 hafta önce olmuştu. Çözümünü bulamadım çok umursamadım pek kullanmadığım için uygulamayı. Birkaç gün önce kendi kendine çözüldü hiçbir şey yapmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı