jeyanchx Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 196 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #1 Selamlar, Spotify'da phonk ve club müziği üzerine sanatçı hesabım var, bir logo tasarladım ve onu PP olarak kullandım. Web, Windows, TV uygulamalarında profil fotoğrafım güncellenmiş fakat telefonda hala bir parçamın kapağı var PP kısmında. Nasıl düzeltebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-02-13 113425.png 440,7 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022
Selamlar, Spotify'da phonk ve club müziği üzerine sanatçı hesabım var, bir logo tasarladım ve onu PP olarak kullandım. Web, Windows, TV uygulamalarında profil fotoğrafım güncellenmiş fakat telefonda hala bir parçamın kapağı var PP kısmında. Nasıl düzeltebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #2 Uygulama yöneticisi / uygulama ayarları bölümüne girip ilgili uygulamanın verilerini ve önbelleğini temizledikten sonra tekrar kontrol edebilirsin. Bu işlemi yaptıktan sonra uygulamayı açınca tekrar oturum açmanı isteyebilir. Artı 0 Eksi
Uygulama yöneticisi / uygulama ayarları bölümüne girip ilgili uygulamanın verilerini ve önbelleğini temizledikten sonra tekrar kontrol edebilirsin. Bu işlemi yaptıktan sonra uygulamayı açınca tekrar oturum açmanı isteyebilir.