Spotify Artist hesabı açmanız lazım. Zaten daha sonra oradan diğer bilgilere bakabilirsiniz. Ancak ücretli olacağını da unutmayın.Spotify'da nasıl artist hesabi acabilirim? Amacim silinmis, YouTube'da olan, remixlenmis sarkilari yuklemek.
+
Spotify artist hesabı açmanız lazım. Zaten daha sonra oradan diğer bilgilere bakabilirsiniz. Ancak ücretli olacağını da unutmayın.
Hesabı açmak için bir şarkı yükleyiciyle anlaşmanız lazım. Genellikle distrokid kullanılır. Buradan üyelik satın aldıktan sonra, büyük ihtimalle tek kişilik en ucuz üyeliği alacaksınız, şarkılarınızı yükleyebileceksiniz.
Telif sorunları çıkabilir belki. Muhtemelen yükleyebileceksiniz ama para vermeden önce emin olun çünkü ben de daha önce hiç yüklemedim. Şartları ve koşulları iyi okuyun.23$ odedikten sonra istedigim gibi sarki ekleyebilecek miyim sped up falan.
Telif sorunları çıkabilir belki. Muhtemelen yükleyebileceksiniz ama para vermeden önce emin olun çünkü ben de daha önce hiç yüklemedim. Şartları ve koşulları iyi okuyun.
Kendi hesabınızı açacaksınız DistroKid üzerinden ve bu hesabı Spotify Artist hesabınıza bağlayacaksınız.Ben aldigimda bana hesap mi vercekler kendi hesaplarinda benim yuklememe izin mi vercekler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.