5 571923 Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 256 5 Ekim 2022 #1 Merhaba artık dinlediğin şarkılardan bıktım. Bana bir çalma listesi veya şarkı önerisi yapar mısınız?
Merhaba artık dinlediğin şarkılardan bıktım. Bana bir çalma listesi veya şarkı önerisi yapar mısınız?
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 5 Ekim 2022 #3 Daha çok ne tarz müzikler dinliyorsunuz? Ona göre bir öneri yapmak isteriz.
5 571923 Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 256 5 Ekim 2022 #4 333365 dedi: Daha çok ne tarz müzikler dinliyorsunuz? Ona göre bir öneri yapmak isteriz. Genişletmek için tıkla... Klasik. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2022
333365 dedi: Daha çok ne tarz müzikler dinliyorsunuz? Ona göre bir öneri yapmak isteriz. Genişletmek için tıkla... Klasik.
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #5 Silinen üye dedi: Klasik. Genişletmek için tıkla... Benim attıklarım klasik rock türü. Bildiğiniz klasik müzik gibi olmayabilir.
Silinen üye dedi: Klasik. Genişletmek için tıkla... Benim attıklarım klasik rock türü. Bildiğiniz klasik müzik gibi olmayabilir.
4 467597 Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.403 Çözümler 2 5 Ekim 2022 #6 Stairway to Heaven, Paranoid, Dream On
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 5 Ekim 2022 #7 Ortaya karışık bi liste, belki hoşunuza gider. Genel olarak electro-pop türü var denilebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ortaya karışık bi liste, belki hoşunuza gider. Genel olarak electro-pop türü var denilebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Ekim 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Ekim 2022 #9 Silinen üye dedi: Klasik. Genişletmek için tıkla... Klasik dediğinden pek bir şey anlayamadım ama önerim bu olurdu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Klasik. Genişletmek için tıkla... Klasik dediğinden pek bir şey anlayamadım ama önerim bu olurdu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 7 Ekim 2022 #10 Her tür dinleyen insanın sevdiği "Enjoy The Silence" önerebilirim.