Spotify üzerinden müzik dinlemeye çalıştığım zaman ses gelmiyor 2 gündür. Diğer uygulamalar üzerinden gelen sesler normal geliyor.
Windows 10 Home 1909.
Phillips Bass+ SHB3075BK.
Bu tikin olup olmadığını kontrol eder misiniz? Birde eğer Spotify'ı Microsoft Store'dan indirdiyseniz kendi sitesinden indirip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Bu tikin olup olmadığını kontrol eder misiniz? Birde eğer Spotify'ı Microsoft Store'dan indirdiyseniz kendi sitesinden indirip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Şimdi biraz araştırma yaptım, bir çözüm buldum. Diğer çözüm.
Bunu denemeden önce kısa bir şeyi daha yapmanı isteyeceğim ama. "Ayarlar>Sistem>Ses" bu yolu izledikten sonra bunları yapmanı istiyorum olmazsa attığım linki denersin.
Bu tikin olup olmadığını kontrol eder misiniz? Bir de eğer Spotify'ı Microsoft Store'dan indirdiyseniz kendi sitesinden indirip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.