mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 15 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar eke ekledim Wi-Fi ile çalarken ses kalitesini en yüksekte kullanmak istiyorum ancak en yükseğe basınca hemen otomatiğe geri alıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar eke ekledim Wi-Fi ile çalarken ses kalitesini en yüksekte kullanmak istiyorum ancak en yükseğe basınca hemen otomatiğe geri alıyor. Nasıl düzeltebilirim?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Yeniden kurulum yapın nadiren görülen bir bir hataydı sanırsam.
1roxy Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 11 15 Temmuz 2023 #3 Premium müşterisi değilseniz, "çok yüksek" ayarını kullanamıyorsunuz diye biliyorum.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 15 Temmuz 2023 #4 1roxy dedi: Premium müşterisi değilseniz, "çok yüksek" ayarını kullanamıyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yükseğe alınıyor ancak çok yükseğe alınmıyor. Teşekkürler.
1roxy dedi: Premium müşterisi değilseniz, "çok yüksek" ayarını kullanamıyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yükseğe alınıyor ancak çok yükseğe alınmıyor. Teşekkürler.