JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Spotify'e aslında Google hesabımı bağlamıştım fakat hala bağlı değil deyip şifremi girmemi istedi. Şifremide unutmuştum bana her şifre sıfırlamaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim?
Spotify'e aslında Google hesabımı bağlamıştım fakat hala bağlı değil deyip şifremi girmemi istedi. Şifremide unutmuştum bana her şifre sıfırlamaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.250 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 25 Kasım 2023 #2 Webden dene, uygulama kaynaklı sorun olabilir.
JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Webden dene, uygulama kaynaklı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan değiştirmeye izin vermiyor. Direk olarak Web'e yönlendiriyor. Bilgisayar ve mobil üzerinden denedim.
Şebnem Ferah dedi: Webden dene, uygulama kaynaklı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan değiştirmeye izin vermiyor. Direk olarak Web'e yönlendiriyor. Bilgisayar ve mobil üzerinden denedim.