Telefonda Spotify'da lyrics gözükmüyor. Benimle aynı Android sürümüne sahip arkadaşımda gözüküyor ancak bende gözükmüyor. Şarkıyı beğendiğimde şarkının adının yanında lyrics yazıyor ancak sözleri gözükmüyor. Lütfen yardım edebilir misiniz?
Sizde daha farklı bir problem var o zaman. Spotify destek ile iletişime geçmenizi öneririm. Ben destekle iletişime geçtim. Lyrics yazıları yoktu, iletişime geçtikten sonra onlar geldi ama şarkı sözleri yine yoktu. Daha sonra acaba olur mu diye telefonun dilini değiştirince şarkı sözleri de gelmişti.
Sizde daha farklı bir problem var o zaman. Spotify destek ile iletişime geçmenizi öneririm. Ben destekle iletişime geçtim. Lyrics yazıları yoktu, iletişime geçtikten sonra onlar geldi ama şarkı sözleri yine yoktu. Daha sonra acaba olur mu diye telefonun dilini değiştirince şarkı sözleri de gelmişti.
Şarkı sözleri özelliği henüz yeni bir özellik olduğu için her bir cihazda sorunsuz çalışmayabilir. Fakat endişelenme, şimdi teknik ekibimize hesap bilgilerini ilettik. Muhtemelen 5-7 iş günü içerisinde şarkı sözleri özelliği senin hesabına da tanımlanacak.
Eğer özelliği bu süre sonrasında göremezsen cihazını birkaç kere kapatıp açman faydalı olacaktır.
Tamamdır hocam hallettim sanırım eğer gelirse çözümü işaretlerim.