Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ekim 2024 #1 Spotify premium 1 aylık üyeliğimi tek çekim yapabiliyor mu? Mesela 1 ay kullandım 1 ay sonunda karttan otomatik çekmesin bir dahaki ödememe kadar üyeliğimi iptal etsin abonelik yöntemini istemiyorum bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2024
Spotify premium 1 aylık üyeliğimi tek çekim yapabiliyor mu? Mesela 1 ay kullandım 1 ay sonunda karttan otomatik çekmesin bir dahaki ödememe kadar üyeliğimi iptal etsin abonelik yöntemini istemiyorum bu mümkün mü?
Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 13 Ekim 2024 #2 Aldıktan sonra üyeliği iptal edersen ödeme günü ödeme alınmaz üyeliğin tamamen iptal edilir.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ekim 2024 #3 Tedy53 dedi: Aldıktan sonra üyeliği iptal edersen ödeme günü ödeme alınmaz üyeliğin tamamen iptal edilir. Genişletmek için tıkla... 1 ay üyelik alıp hemen üyeliği iptal etsem 1 ay boyunca kullanabiliyor muyum yoksa hemen premium iptal mi oluyor. Tek çekimlik yok mu?
Tedy53 dedi: Aldıktan sonra üyeliği iptal edersen ödeme günü ödeme alınmaz üyeliğin tamamen iptal edilir. Genişletmek için tıkla... 1 ay üyelik alıp hemen üyeliği iptal etsem 1 ay boyunca kullanabiliyor muyum yoksa hemen premium iptal mi oluyor. Tek çekimlik yok mu?
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.093 13 Ekim 2024 #4 Demir.kan dedi: 1 ay üyelik alıp hemen üyeliği iptal etsem 1 ay boyunca kullanabiliyor muyum yoksa hemen premium iptal mi oluyor. Tek çekimlik yok mu? Genişletmek için tıkla... İptal edersen 1 ay boyunca premium olmaya devam edersin.
Demir.kan dedi: 1 ay üyelik alıp hemen üyeliği iptal etsem 1 ay boyunca kullanabiliyor muyum yoksa hemen premium iptal mi oluyor. Tek çekimlik yok mu? Genişletmek için tıkla... İptal edersen 1 ay boyunca premium olmaya devam edersin.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Ekim 2024 #5 ManchesterCity dedi: İptal edersen 1 ay boyunca premium olmaya devam edersin. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla illaki abonlik ile premium alınıyor. Premium üyeliğimi iptal ettim kart bilgimide siliyor mu baktığımda kart ekle 000 gibi şeyler vardı. Premium üyeliğimi iptal ettim kart bilgimide siliyor mu baktığımda kart ekle 000 gibi şeyler vardı. Son düzenleme: 14 Ekim 2024
ManchesterCity dedi: İptal edersen 1 ay boyunca premium olmaya devam edersin. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla illaki abonlik ile premium alınıyor. Premium üyeliğimi iptal ettim kart bilgimide siliyor mu baktığımda kart ekle 000 gibi şeyler vardı. Premium üyeliğimi iptal ettim kart bilgimide siliyor mu baktığımda kart ekle 000 gibi şeyler vardı.