Spotify telifte ban atmayan distribütör var mı?

Xehir

Hectopat
Herkese merhaba, ben kendi halimde remix yapan biriyim daha öncesinde yüklediğim 2 projem benim ile hasımlık besleyen şahıslar tarafından telif hakkı bildirimi ile kaldırıldı. Merak ettiğim telifden dolayı bütün eserleri silmeyen ve yasaklamayan bir distribütör var mı? Teşekkürler.

Herkese merhaba, ben kendi halimde remix yapan biriyim daha öncesinde yüklediğim 2 projem benim ile hasımlık besleyen şahıslar tarafından telif hakkı bildirimi ile kaldırıldı. Merak ettiğim telifden dolayı bütün eserleri silmeyen ve yasaklamayan bir distribütör var mı? Teşekkürler.
buldun mu?

genel olarak bulman zor , spotify vb yerlere leak şarkı atan kişilere danışmanı öneririm veya bu sitelerin isimlerini itemsatış vb yerlerde satan yerlerden ilanlarını alabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00