Rehber Spotify Tema Değiştirme

Makaleler
98

Kurulum

Adresinden indirin.

C:\Users\username\spicetify-cli Ana dosyayı bu konuma atın.

Powershell'i yönetici olarak başlatın ve bu kodu yapıştırıp indirmeyi başlatın.

Invoke-WebRequest "https://raw.githubusercontent.com/khanhas/spicetify-cli/master/install.ps1" | Invoke-Expression

İndirme biktikten sonra; spicetify komutunu yapıştırın. Daha sonra spicetify backup apply enable-devtool komutunu yapıştırın.

Eski haline getirmek için bu spicetify restore kodu kullanabilirsiniz.

Temalar için buraya göz atabilirsiniz.

Tema değiştirmek için;

Kaynak: How to customize Spotify with Spicetify-cli themes- gHacks Tech News

Çok cahilce bir yorum gibi gelebilir ama lise 3'e giden kardeşimin arkadaşı bile çalıntı Spotify hesabı satıyor. Yani bu tarz bir değişiklik sadece temadan mı ibaret yoksa ufacıkta olsa sızıntı yapma ihtimali var mı.

Bu uygulama için öyle bir şeyden bahsedilmemiş ve yaptığı işlemlerin hepsi açık şekilde yayınlanıyor.

@bazzinga Programı ben yazmadım o şekilde kesin konuşmam doğru olmaz. Aldığım kaynağa güvenerek paylaşım yaptım. Ucuza sitelerde hesaplar satılıyor, oradan alıp hesapları satıyor olabilir.

Powershell'i yönetici olarak çalıştırıyorum dediginiz şeyi yapıştırdıgımda kırmızı bir yazı ile hata veriyor hata bu şekilde ;
Invoke-WebRequest : The response content cannot be parsed because the Internet Explorer engine is not available, or Int
ernet Explorer's first-launch configuration is not complete. Specify the UseBasicParsing parameter and try again.
At line:1 char:1
+ Invoke-WebRequest "https://raw.githubusercontent.com/khanhas/spicetif ...
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : NotImplemented: ) [Invoke-WebRequest], NotSupportedException
+ FullyQualifiedErrorId : WebCmdletIEDomNotSupportedException,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeWebRequestComman
d

Teşekkürler hocam.

Konuyu hortlatmak istemiyorum ama aynı hatayı veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…