Spotify tuş atama

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Çok kısa kesmeye çalışacağım; demek istediğim şu oyunlarda falan şarkıyı dinlerken atadığım tuşa basacağım şarkı dursun ya da devam etsin. Bunu nasıl yapacağım yardımcı olan olursa çok makbule geçer.

Selam arkadaşlar. Çok kısa kesmeye çalışacağım; demek istediğim şu oyunlarda falan şarkıyı dinlerken atadığım tuşa basacağım şarkı dursun ya da devam etsin. Bunu nasıl yapacağım yardımcı olan olursa çok makbule geçer.
Dediğin şey bildiğim kadarıyla spot üzerinden mümkün değil ancak Soundpad programı bu iş için bir numara. Satın alabilirsin 10tl gibi bir fiyatı olması lazım. Elbette indirmen gerekecek dinlemek isteidğin müzikleri.

Ben bir tane program kullanıyorum. Numpad tuşlarını multimedya tuşuna çevirdim. Adını hatırlamıyorum ama böyle yapabilirsin.

"X mouse buttun Control" uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Fakat sadece fare tuşlarına atayabilirsiniz. Örneğin farenin yanındaki genelde az kullanılan 2 tuşa. Ve uygulamada yapacağınız makronun hangi programda çalışacağını seçebilirsiniz. Uygulamanın nasıl kullanıldığını öğrenmenizde fayda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önüme ilk bu çıktı, siz daha iyilerini bulabilirsiniz.

Kalvyenizdeki medya tuşlarını kullanabilirsiniz:

PXL_20210804_144241552.jpg
PXL_20210804_144138309.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı