Spotify vs YouTube Music vs Fizy

Bana kalırsa uygulamalar arasındaki ses kalitesi farkı, aşırı iyi ekipmanlarınız yoksa fark edilmeyecek kadar. Bu nedenle kullanım kolaylığı ve kütüphane gibi konularla YT Music veya Spotify tavsiye ederim.

Apple Music kullanılabileceğini bilmiyordum.
Apple ürünlerini Android'de kullanınca kısıtlama yapıyor fakat gördüğüm kadarıyla uygulamalarında herhangi bir kısıtlama yapmıyor.
Ses kalitesi olarak en iyisi Apple Music mi yani dostlar?
Evet hocam. Fakat bu farkı anlamak için kaliteli bir kulaklık lazım. Benim PC'de kullandığım kulaklık iyiyken telefonda kullandığım kulaklık o kadar iyi değil ve Apple Music'i PC'de kullanırken gerçekten daha kaliteli bir ses alabilirken telefonda her uygulamada aynı ses geliyor gibi hissediyorum. Ayarlarda lossless audio açık olmasına rağmen.

Hem YT Music hem Spotify hem de Fizy vardı ben de (Turkcell nedeniyle), şimdi Apple Music de indirdim hangisini silsem?

Hem YT Music hem Spotify hem de Fizy vardı ben de (Turkcell nedeniyle), şimdi Apple Music de indirdim hangisini silsem?
Şarkı önerisi açısından YT Music, ses kalitesi açısından Apple Music bence.

Ortalama bir kulaklığınız varsa aralarındaki kalite farkını zaten kolay kolay anlayamazsınız, hepsi aynı gelecektir. Arşiv genişliği nedeniyle yt music öneririm.

En uygun YT Music'ya da spoti aboneliği nasıl alınır bilgisi olan var mı bu arada ya, yıllık yapıp kurtulacağım birisini de karar veremedim ne şekilde alsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…