Spotify vs YouTube Music

Daha fazla  
Merhaba. Bu iki müzik uygulamasından birisinden üyelik satın alacağım ama ikisinin arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Ve hangisinin ses kalitesi daha iyi ve daha kullanışlı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin güncel fiyatları nedir ayrıcada YT ile Music arasında ki fark nedir tam olarak.

Ben YouTube Music'teyim. Eğer YouTube reklamlarına katlanabiliyorsan Spotify ama yok katlanamam dersen YouTube Premium al.
Açıkçası YouTube Premium daha cazip. Daha mantıklı.

Bence Spotify daha kaliteli ancak cüzi bir ücret karşılığı hem reklamsız video hem de müzik platformu olan YouTube daha cazip.

Ben karışık dinliyorum bazı şarkıları YouTube pre den bazılarını Spotify'dan ama şu anda en çok hoşuma giden YouTube Music.

Spotify'ın müzik dinlemek dışında ne gibi özellikleri var bilmiyorum ama düz müzik dinleneme tarafındaysan kesinlikle Music. Hem Spotify'da olmayan her şey hem de YouTube Premium'un olur.

En geniş müzik kütüphanesi YouTube'da, yarasa değilsen aradaki kalite farkını anlaman biraz zor ama Spotify'ın ses kalitesi daha iyi. Music yanında Premium Video da veriyor.

Öğrenci + Papara aylık 4TL. 4 liraya artık markette sakız bile vermiyorlar. Kesinlikle YT Premium öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…