Spotify vs YouTube Music

snowman0

Hectopat
Merhaba 3 aylık bir ay fiyatına Spotify üyeliği satın almıştım. Şu anda kafama YouTube müzik takıldı YouTube müziği alırsam YouTube Premium da geliyor. Sizce Spotify mı daha mantıklı YouTube müzik mi?

YouTube'u premium için kullan, Spotify'ı müzik için.

YT müzik avantajı çok daha fazla şarkı çeşidi var fakat bilinen şarkılar dinliyorsan Spotify.

Spotify'de slowed şarkılar genelde coverlanmiş oluyor. Eğer slowed veya Speed up şarkılar dinliyorsan tavsiye etmem.

Neredeyse 1 yıldır YT Music kullanıyorum hiç şikayetim yok ses kalitesi, arayüz, çeşitlilik gibi konularda Spotify'dan daha iyi bence. Ayrıca hem YouTube üzerinde reklamsız ve çevrimdışı izleme gibi avantajlarla beraber geliyor.

YT Music ile YT premium da geldiği için ben YT Music tercih ederdim.

Apple müzik.

Ben şu an YT premium deniyorum. Öncesinde Spotify kullanıyordum. Bence işlevsellik olarak Spotify daha iyi. YT müzikte anlayamadığım birkaç sorun var. Kendi oluşturdukları listeleri dinliyorum mesela, güncelle dediğim zaman şarkıları çıkartıyor. 100 tane şarkı var diyelim, birkaç defa güncelle dediği zaman 50ye kadar düşüyor şarkı sayısı. Sonra listeyi silip tekrar indirdiğimde eski haline geliyor. Bug falan var galiba, bilemedim. Ama YT premium da olması tabii çok iyi bir artı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…