Vqler1a Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Mütercim ve Tercüman 6 Ocak 2025 #21 Deezer ya da Apple Music harici kullanmamaya çalışın.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.416 Çözümler 36 6 Ocak 2025 #22 mza01 dedi: YT Music üzerinden premium aldığınız zaman değil, YT premium aldığınız zaman yanında geliyor. Genişletmek için tıkla... Onu bahset istedim biliyordur diye detaya girmedim.
mza01 dedi: YT Music üzerinden premium aldığınız zaman değil, YT premium aldığınız zaman yanında geliyor. Genişletmek için tıkla... Onu bahset istedim biliyordur diye detaya girmedim.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #23 atr1907 dedi: Onu bahset istedim biliyordur diye detaya girmedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, dediğiniz gibi YT Music yerine direk YT premium alınırsa mantıklı ancak sadece YT Music alınırsa bana göre aşırı mantıksız, arada 20 TL fark var sonuçta.
atr1907 dedi: Onu bahset istedim biliyordur diye detaya girmedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, dediğiniz gibi YT Music yerine direk YT premium alınırsa mantıklı ancak sadece YT Music alınırsa bana göre aşırı mantıksız, arada 20 TL fark var sonuçta.