Arsssl Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #11 Kromish dedi: @Vavien. Hocam oradan girince de bir şey değişmiyor. Bu ekrana atıyor, burada da yalnızca isimleri var. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var ne yaptıysamda bulamadım kaç dakika dinlediğimi.
Kromish dedi: @Vavien. Hocam oradan girince de bir şey değişmiyor. Bu ekrana atıyor, burada da yalnızca isimleri var. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var ne yaptıysamda bulamadım kaç dakika dinlediğimi.
tugilendiniz Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Çözümler 2 30 Kasım 2022 #12 Arsssl dedi: Aynı sorun bende de var ne yaptıysamda bulamadım kaç dakika dinlediğimi. Genişletmek için tıkla... Hocam mobilden Spotify açtığınızda karşınıza çıkıyor tıkladığınızda Instagram storyleri gibi videolar şeklinde gösteriyor. Dosya Ekleri resim_2022-11-30_215354129.png 322,2 KB · Görüntüleme: 65
Arsssl dedi: Aynı sorun bende de var ne yaptıysamda bulamadım kaç dakika dinlediğimi. Genişletmek için tıkla... Hocam mobilden Spotify açtığınızda karşınıza çıkıyor tıkladığınızda Instagram storyleri gibi videolar şeklinde gösteriyor.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 30 Kasım 2022 #13 tugilendiniz dedi: Hocam mobilden Spotify açtığınızda karşınıza çıkıyor tıkladığınızda Instagram storyleri gibi videolar şeklinde gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bende maalesef böyle çıkmadı.
tugilendiniz dedi: Hocam mobilden Spotify açtığınızda karşınıza çıkıyor tıkladığınızda Instagram storyleri gibi videolar şeklinde gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bende maalesef böyle çıkmadı.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.791 Çözümler 6 30 Kasım 2022 #14 Hollywoo dedi: Bende maalesef böyle çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam APK mı kullanıyorsunuz ?
Hollywoo dedi: Bende maalesef böyle çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam APK mı kullanıyorsunuz ?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 30 Kasım 2022 #15 Kromish dedi: Hocam APK mı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır orjinal ve premium kullanıyorum.
Kromish dedi: Hocam APK mı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır orjinal ve premium kullanıyorum.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.791 Çözümler 6 30 Kasım 2022 #16 Anladım hocam, ben Reklamsız versiyonunu kullanıyorum. Belki ondan dolayıdır dedim de, demek ki değilmiş.
Anladım hocam, ben Reklamsız versiyonunu kullanıyorum. Belki ondan dolayıdır dedim de, demek ki değilmiş.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 30 Kasım 2022 #17 En çok Mirkelam-Kokoreç dinlemişim.
Ali25 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #18 Bende de aynısı var sadece listeyi gösteriyor kaç kez dinledigimi falan kaç dk dinledigimi göstermiyor bulamadım bende.
Bende de aynısı var sadece listeyi gösteriyor kaç kez dinledigimi falan kaç dk dinledigimi göstermiyor bulamadım bende.