armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Kasım 2023 #11 Harika. @485936 Sürprizbozan: Konu Dışı Açtığın konuya cevap vermiştik işe yaradı mı bari? Hiç geri dönmüyorsunuz.
Harika. @485936 Sürprizbozan: Konu Dışı Açtığın konuya cevap vermiştik işe yaradı mı bari? Hiç geri dönmüyorsunuz.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 29 Kasım 2023 #12 armas dedi: Harika. Eki Görüntüle 2035199 @485936 Sürprizbozan: Konu Dışı Açtığın konuya cevap vermiştik işe yaradı mı bari? Hiç geri dönmüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam işe yaradı teşekkür ederim. <3
armas dedi: Harika. Eki Görüntüle 2035199 @485936 Sürprizbozan: Konu Dışı Açtığın konuya cevap vermiştik işe yaradı mı bari? Hiç geri dönmüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam işe yaradı teşekkür ederim. <3
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 29 Kasım 2023 #13 egemenow dedi: Hocam upstream hatası veriyor, o yoğunluktan mı? "upstream request timeout" diyor. Genişletmek için tıkla... Evet yoğunluktan.
egemenow dedi: Hocam upstream hatası veriyor, o yoğunluktan mı? "upstream request timeout" diyor. Genişletmek için tıkla... Evet yoğunluktan.
dleifteH Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 548 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Kasım 2023 #14 Geçen seneden beri mor ve ötesi ve de şarkıları asla üst sıraları salmıyor, diğerlerine aman vermiyordu Sürprizbozan Son düzenleme: 29 Kasım 2023
Geçen seneden beri mor ve ötesi ve de şarkıları asla üst sıraları salmıyor, diğerlerine aman vermiyordu Sürprizbozan
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 29 Kasım 2023 #15 Ne işe yarıyor bu olay ne?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Kasım 2023 #16 Kenobii dedi: Ne işe yarıyor bu olay ne? Genişletmek için tıkla... Yıl boyunca Spotify'da neyi, kimi, ne türü dinlediğini özetliyor. İstersen sosyal mecralarda paylaşabiliyorsun özetini.
Kenobii dedi: Ne işe yarıyor bu olay ne? Genişletmek için tıkla... Yıl boyunca Spotify'da neyi, kimi, ne türü dinlediğini özetliyor. İstersen sosyal mecralarda paylaşabiliyorsun özetini.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 29 Kasım 2023 #17 Arkadaşlar açamıyorum ne yapacağım ya beklemeli miyim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Kasım 2023 #18 485936 dedi: Arkadaşlar açamıyorum ne yapacağım ya beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama sorunsuz çalışıyor.
485936 dedi: Arkadaşlar açamıyorum ne yapacağım ya beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama sorunsuz çalışıyor.
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 29 Kasım 2023 #19 Bir çok kişi paylaşmış. Bende paylaşayım. Bu özetim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da en çok dinlenen şarkılarımın listesi. Not: Yak Yak değil Yak Yak Yak dinledim. Şeyn'den değil Şehinşah'tan dinledim. Nami dedi: Bir çok kişi paylaşmış. Bende paylaşayım. Bu özetim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da en çok dinlenen şarkılarımın listesi. Not: Yak Yak değil Yak Yak Yak dinledim. Şeyn'den değil Şehinşah'tan dinledim. Genişletmek için tıkla... Yalnız benim anlamadığım en çok dinlenen şarkılar kısmında Velet çok yok ama en çok dinlediğim 5.kişi. Garip
Bir çok kişi paylaşmış. Bende paylaşayım. Bu özetim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da en çok dinlenen şarkılarımın listesi. Not: Yak Yak değil Yak Yak Yak dinledim. Şeyn'den değil Şehinşah'tan dinledim. Nami dedi: Bir çok kişi paylaşmış. Bende paylaşayım. Bu özetim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da en çok dinlenen şarkılarımın listesi. Not: Yak Yak değil Yak Yak Yak dinledim. Şeyn'den değil Şehinşah'tan dinledim. Genişletmek için tıkla... Yalnız benim anlamadığım en çok dinlenen şarkılar kısmında Velet çok yok ama en çok dinlediğim 5.kişi. Garip
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 29 Kasım 2023 #20 armas dedi: Mobil uygulama sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor ki sildim tekrar indirdim "no healthy upstream" diyor şimdi tekrar silip yükleyeceğim.
armas dedi: Mobil uygulama sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor ki sildim tekrar indirdim "no healthy upstream" diyor şimdi tekrar silip yükleyeceğim.