Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar spotifya giriyorum ilk denediğimde şifre yanlış dedi değiştirdim. Tekrar denedim tekrar yanlış dedi fakat Smart lock a gelince bazen açılıyor bazen açılmıyor Spotify'ı sildim geri yükledim fakat aynı hata. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Arkadaşlar spotifya giriyorum ilk denediğimde şifre yanlış dedi değiştirdim. Tekrar denedim tekrar yanlış dedi fakat Smart lock a gelince bazen açılıyor bazen açılmıyor Spotify'ı sildim geri yükledim fakat aynı hata.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 6 Eylül 2023 #2 Klavyeniz veya yazım denetleyiciniz şifre sonuna boşluk koyuyor olabilir mi?
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Silinen üye dedi: Klavyeniz veya yazım denetleyiciniz şifre sonuna boşluk koyuyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır koymuyor.
Silinen üye dedi: Klavyeniz veya yazım denetleyiciniz şifre sonuna boşluk koyuyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır koymuyor.