autumnn Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarda var iken telefonda yok. Xiaomi'nin zil sesleri şarkılarıma karışıyor. Bunları değiştiremiyorum da, silemiyorum da. Yerel dosyalarda veya indirme kısmına girip baktığımda onları bulamıyorum. Bilgisayarda böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarda var iken telefonda yok. Xiaomi'nin zil sesleri şarkılarıma karışıyor. Bunları değiştiremiyorum da, silemiyorum da. Yerel dosyalarda veya indirme kısmına girip baktığımda onları bulamıyorum. Bilgisayarda böyle.
Dexter0707 Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 Merhaba heöen şöyle atayım sizd okursunuz Adım 1: Spotify'a Dosya Konumu EkleSpotify'da istediğiniz klasörü ek bir kaynak olarak tanıtabilirsiniz. Spotify'ı aç. Sağ üstteki profil simgesine tıkla → Ayarlar (Settings)'e gir. Aşağı kaydır ve Yerel Dosyalar (Local Files) kısmını bul. "Kaynakları ekle (Add a Source)" seçeneğine tıkla. Bilgisayarında istediğin klasörü seç ve onayla. ➡ Bu klasör artık Spotify'da "Yerel Dosyalar" bölümünde görünecek. Adım 2: Eski Konumu Kaldır (İsteğe Bağlı)Eğer eski klasördeki müzikleri görmek istemiyorsan: Settings > Local Files > Show songs from kısmına git. Eski klasörün yanındaki anahtarı kapat veya klasörü sil. Notlar: Desteklenen formatlar:.MP3. MP4 (yalnızca QuickTime yüklüyse).m4p (korumasız).WAV. Dosyalar yalnızca masaüstü uygulamasında oynatılabilir. Spotify mobil uygulamasında dinlemek için: Masaüstü ile aynı Wi-Fi'ya bağlı olmalısın. O çalma listesindeki şarkıları indirmen gerek. Ekstra İpucu:Spotify, varsayılan olarak şu konumları tarar (Windows için): Makefile KopyalaDüzenle C:\Users\KullanıcıAdı\Music C:\Users\KullanıcıAdı\Downloads Bu klasörlerdeki müzikleri taşımak istersen, yeni klasöre taşıyıp “Kaynak Ekle” özelliğini kullanabilirsin
Merhaba heöen şöyle atayım sizd okursunuz Adım 1: Spotify'a Dosya Konumu EkleSpotify'da istediğiniz klasörü ek bir kaynak olarak tanıtabilirsiniz. Spotify'ı aç. Sağ üstteki profil simgesine tıkla → Ayarlar (Settings)'e gir. Aşağı kaydır ve Yerel Dosyalar (Local Files) kısmını bul. "Kaynakları ekle (Add a Source)" seçeneğine tıkla. Bilgisayarında istediğin klasörü seç ve onayla. ➡ Bu klasör artık Spotify'da "Yerel Dosyalar" bölümünde görünecek. Adım 2: Eski Konumu Kaldır (İsteğe Bağlı)Eğer eski klasördeki müzikleri görmek istemiyorsan: Settings > Local Files > Show songs from kısmına git. Eski klasörün yanındaki anahtarı kapat veya klasörü sil. Notlar: Desteklenen formatlar:.MP3. MP4 (yalnızca QuickTime yüklüyse).m4p (korumasız).WAV. Dosyalar yalnızca masaüstü uygulamasında oynatılabilir. Spotify mobil uygulamasında dinlemek için: Masaüstü ile aynı Wi-Fi'ya bağlı olmalısın. O çalma listesindeki şarkıları indirmen gerek. Ekstra İpucu:Spotify, varsayılan olarak şu konumları tarar (Windows için): Makefile KopyalaDüzenle C:\Users\KullanıcıAdı\Music C:\Users\KullanıcıAdı\Downloads Bu klasörlerdeki müzikleri taşımak istersen, yeni klasöre taşıyıp “Kaynak Ekle” özelliğini kullanabilirsin