MegaZland Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2019 #1 Spotify yerel dosyalarımı bilgisayardan ekliyorum fakat telefondan dinleyemiyorum, daha önce oluyordu artık olmuyor.
Spotify yerel dosyalarımı bilgisayardan ekliyorum fakat telefondan dinleyemiyorum, daha önce oluyordu artık olmuyor.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 28 Haziran 2019 #2 Bende hala oluyor. Telefonunuzu yeniden açmayı deneyin. Ya da indirme kalitesini değiştirip indirin vb.
Bende hala oluyor. Telefonunuzu yeniden açmayı deneyin. Ya da indirme kalitesini değiştirip indirin vb.
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 26 Temmuz 2019 #3 Zannetmiyorum. Yerel dosyaları dinleme özelliği yalnızca Spotify Web'te var diye biliyorum. Bunu başardıysanız biraz açarsanız sevinirim. Her ne kadar arayüzünü çok sevsem de Black Player EX kullanmak durumunda kalmam.
Zannetmiyorum. Yerel dosyaları dinleme özelliği yalnızca Spotify Web'te var diye biliyorum. Bunu başardıysanız biraz açarsanız sevinirim. Her ne kadar arayüzünü çok sevsem de Black Player EX kullanmak durumunda kalmam.