Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer evde ve her gün bilgisayar başındaysan verilmez, tonla müzik dinlemek için yer var, fakat arabada, seyahat veya yürürken internetten yememek için Premium ile müzikleri indirip dinlenilebilir.
Geçen gün başka bir konuya daha yazmıştım. Eskiden iTunes üzerinden satın alıyordum. Kendi arşivimi yapıyordum. Artık gereksiz buluyorum ve Spotify üyeliği başlattım. İlk üç ay ücretsiz zaten ve memnun kaldım. Yani sorunuzun cevabı bende evet verilir.
18TL her ay odediginde her ay 216TL yapiyor. Playlist indirmek zaten kolay. Bilgisayarin varsa YouTube'dan playlisti hazirlayarak 4K Downloader ile indirebiliyorsun. Gereksiz bir uygulama denebilir cunku bazi muzikleri bulamiyorsun.
Verilir. Arkadaşın dediği gibi sürekli evdeysen, bilgisayar başındaysan radyo dinleyebilirsin. Ama her gün dışarıdaysan okul ya da işe git gel yapıyorsan ve ben müziksiz yapamam diyorsan verirsin.