A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.288 Çözümler 56 13 Aralık 2022 #11 ProximusTwo dedi: Hocam sağolun. Peki ben bir şarkıyı slowed+reverb yapsam ve spotify'a koysam yasal olarak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kaldırabilirler hocam. Hakları var.
ProximusTwo dedi: Hocam sağolun. Peki ben bir şarkıyı slowed+reverb yapsam ve spotify'a koysam yasal olarak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kaldırabilirler hocam. Hakları var.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 13 Aralık 2022 #12 ProximusTwo dedi: Hocam sağolun. Peki ben bir şarkıyı slowed+reverb yapsam ve spotify'a koysam yasal olarak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bazen olabiliyor hocam.
ProximusTwo dedi: Hocam sağolun. Peki ben bir şarkıyı slowed+reverb yapsam ve spotify'a koysam yasal olarak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bazen olabiliyor hocam.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 14 Aralık 2022 #13 Hocam kaldırsınlar sorun değil de dava falan açmasınlar. Onu soruyorum.