QuestKnight Picopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Ne olduğunu bilen var mı? Ama söylenti olmazsa iyi olur. Aydınlatırsanız sevinirim.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.816 Makaleler 1 Çözümler 39 9 Temmuz 2025 #2 Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz? Şu an kullanırken bir sorun yaşamıyorum. Son düzenleme: 10 Temmuz 2025
ucukaybedilenbant Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 En son dini değerlere hakaret içeren oynatma listeleri yüzünden soruşturma açılacaktı, onu mu kastediyorsun?
En son dini değerlere hakaret içeren oynatma listeleri yüzünden soruşturma açılacaktı, onu mu kastediyorsun?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.205 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul 10 Temmuz 2025 #4 ucukaybedilenbant dedi: En son dini değerlere hakaret içeren oynatma listeleri yüzünden soruşturma açılacaktı, onu mu kastediyorsun? Genişletmek için tıkla... Dini değerlere hakaret?
ucukaybedilenbant dedi: En son dini değerlere hakaret içeren oynatma listeleri yüzünden soruşturma açılacaktı, onu mu kastediyorsun? Genişletmek için tıkla... Dini değerlere hakaret?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 QuestKnight dedi: Ne olduğunu bilen var mı? Ama söylenti olmazsa iyi olur. Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben rahatça kullanıyorum ama bazı kullanıcıların yaptıgı playlistlerine koydugu isimler hem " dini değerlerle dalga geçme" veya " ülke başkanına saygısızlık" adı altında işlem yapicagi söyleniyordu ama geleceğini düsünmüyorum.
QuestKnight dedi: Ne olduğunu bilen var mı? Ama söylenti olmazsa iyi olur. Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben rahatça kullanıyorum ama bazı kullanıcıların yaptıgı playlistlerine koydugu isimler hem " dini değerlerle dalga geçme" veya " ülke başkanına saygısızlık" adı altında işlem yapicagi söyleniyordu ama geleceğini düsünmüyorum.
QuestKnight Picopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #6 roxy1881 dedi: Dini değerlere hakaret? Genişletmek için tıkla... ? sebep
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.460 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #7 roxy1881 dedi: Dini değerlere hakaret? Genişletmek için tıkla... peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar adında playlistler var.
roxy1881 dedi: Dini değerlere hakaret? Genişletmek için tıkla... peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar adında playlistler var.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #8 fxwestro dedi: Peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar adında playlistler var. Genişletmek için tıkla... Şunları da unutmayalım.
fxwestro dedi: Peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar adında playlistler var. Genişletmek için tıkla... Şunları da unutmayalım.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.205 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul 10 Temmuz 2025 #9 fxwestro dedi: 'peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar' adında playlistler var. Genişletmek için tıkla... Yaptıkları hakaret değil, alaycı ve saygısızlık olarak geçiyor. Doğrudan hakaret değil, yani onu demeye çalıştım.
fxwestro dedi: 'peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar' adında playlistler var. Genişletmek için tıkla... Yaptıkları hakaret değil, alaycı ve saygısızlık olarak geçiyor. Doğrudan hakaret değil, yani onu demeye çalıştım.
ucukaybedilenbant Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #10 fxwestro dedi: peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar adında playlistler var. Genişletmek için tıkla... Evet, İslam dinine ve peygamberlere hakaret içeren başlıklı playlistler vardı, Spotify geçen gün açıklama yapmıştı.
fxwestro dedi: peygamberimizin çölde gezerken, hira mağarasındayken dinlediği şarkılar adında playlistler var. Genişletmek için tıkla... Evet, İslam dinine ve peygamberlere hakaret içeren başlıklı playlistler vardı, Spotify geçen gün açıklama yapmıştı.