Spotify'a şarkı eklemek ücretli mi?

Makaleler
5
Daha fazla  
Herkese merhaba, FL Studio programından güzel freestyle bir beat yaptım ve bunu Spotify'a eklemek istiyorum. Bunun bir ücreti var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify'a şarkı yüklemek ücretsizdir hatta ilerleyen zamanlarda müzisyen kimliği de çıkartabilirsiniz tutulmaya başlarsanız.

Herkese merhaba, FL Studio programından güzel freestyle bir beat yaptım ve bunu Spotify'a eklemek istiyorum. Bunun bir ücreti var mı?
DistroKid gibi yayınlayıcılara göz atmanı tavsiye ederim. Belki NCS deneyebilirsin

Evet belki 1 yıl sonra deneyebilir Konu 1 yıl önce açılmış.
Ama ben hala buradayim. O zamanlar yalan soylemistim Beat falan yapmiyordum, sadece nasil ve nereden yukleyebilecegimi sormak istemistim.

Bu sorunun cevabini ararken bu konuya gelenler icin soyleyeyim:

Uzun bir arastirmadan sonra Amuse ile yayinlamaya karar verdim.
Ucretsiz planinda bir ayda yayinlaniyor, yilda maksimum 12 yayin hakki veriliyor. Yayinlarken bazi platformlarda yayinlayamiyorsunuz.
Yillik 50TL olan planinda 2 haftada yayinlaniyor ve sinirsiz yayin hakki veriliyor. Mevcut platformlarin hepsinde yayinlabiliyor.
Yillik 120TL olan planinda 1 haftada yayinlaniyor ve sinirsiz yayin hakki veriliyor. Mevcut platformlarin hepsinde yayinlabiliyor.

Ben yillik 50TL olan plani aldim ve ayni anda en fazla 2 tane yayini review'e gonderebiliyorsunuz.
Review: Yayinlanmadan once yetkililerin sarkiniza bakmasi, bazen uzun surebiliyor bazen hemen oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…